به گزارش سلام لردگان - جعفر موسوي در جمعخبرنگاران اظهار کرد: نهضت جمعآوري آثار و مستندات رزمندگان و شهيدان استان از مدتي قبل در استان شکل گرفت و کار خود را با جمعآوري آثار شهداي شهرستان کوهرنگ آغاز کرد.
وي از جمعآوري 4 هزار اثر از آثار و اسناد شهداي شهرستان کوهرنگ خبر داد و گفت: اين آثار طي يک ماه و با کار و تلاش مستمر بسيجيان به دست آمد.
موسوي، دستيابي به آمار کامل و دقيق از شهداي استان را مهمترين هدف از تشکيل نهضت جمعآوري آثار شهدا برشمرد و افزود: ارائه تصويري روشن و کامل از حضور مردم استان در سالهاي قبل و بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و همچنين در دوران هشت سال دفاع مقدس مستلزم دستيابي به آمار و اسناد دقيق است.
مسئول ستاد کنگره شهداي چهارمحال و بختياري ادامه داد: با جمعآوري آثار شهيدان و رزمندگان از جمله خاطرات شفاهي و وصيتنامههاي اين بزرگان ميتوان از فراموشي و تحريف آنها جلوگيري کرد.
موسوي از ادامه فعاليت نهضت جمعآوري آثار شهيدان استان در سال آينده خبر داد و گفت: پيشبيني ميشود با فعاليت اين نهضت در سال آينده بتوان 18 هزار سند از آثار و مستندات شهيدان استان را جمعآوري کرد.
وي از برگزاري کنگره بزرگ سرداران شهيد استان خبر داد و گفت: جمعآوري اين آثار و مستندات ميتواند ما در برگزاري هر چه بهتر و کاملتر اين کنگره کمک کند.
موسوي با بيان اينکه در سال جاري بيش از 300 يادواره شهيد در استان برگزار شد، خاطرنشان کرد: برگزاري اين يادواره در ترويج و تعميق فرهنگ ايثار و شهادت در جامعه سهم بسزايي داشته است.
مسئول ستاد کنگره شهداي چهارمحال و بختياري تصريح کرد: طي برنامهريزيهاي انجام شده پيشبيني ميشود در سال آينده نيز 500 يادواره شهيد در استان برگزار شود.